Op de brommer in stijl

 Ik kan echt niet meer zonder mijn laptop aankomen op mijn werk. Van mijn baas heb ik een Dell E5570 laptop gekregen, zodat ik bij klanten presentaties kan geven. Op mijn werk maak ik ook gebruik van de laptop in plaats van een vaste computer. In eerste instantie sleepte ik de laptop open en bloot mee in de auto. Dit is natuurlijk niet erg slim vooral op het oog van diefstal. Ik liep altijd te slepen met de kabeltjes en alle accessoires die ik nog nodig had naast de laptop zelf. Sinds kort heb ik een bromfiets en is het natuurlijk geen doen om een losse laptop mee te nemen. Het wordt nu dus echt tijd om een laptoptas te kopen.

Like a boss..de business bombata
Like a boss..de business bombata

In een laptoptas kan ik mijn laptop gewoon op de bromfiets mee naar me werk nemen. De laptop wordt goed beschermd tegen eventuele schokken of een valpartij. De kans op krassen wordt nu ook een stuk kleiner en eigenlijk had ik dit dus al veel eerder moeten doen. Natuurlijk wil ik ook niet dat mijn laptop stuk gaat door een flinke regenbui. Eigenlijk zijn er dus alleen maar redenen om een laptoptas te gebruiken. Alleen nu wordt het nog tijd om er één te vinden die ook geschikt is voor mannen.

Vrouwen hebben veel meer mogelijkheden om een tas uit te zoeken. Sommige laptoptassen lijken wel op complete handtassen. Op de website bombata.nl kon ik terecht om een mannelijke laptoptas aan te schaffen. De zwarte business laptoptas sprak me eigenlijk direct aan. Natuurlijk heb je deze tassen ook in vrouwelijke kleuren, maar in de kleur zwart ziet de tas er wel mannelijk uit voor op de bromfiets.

Het fijne van de Bombata laptoptas is dat ik niet alleen me laptop erin kwijt kan, maar ook al mijn accessoires. Er zitten aan de binnenkant opbergvakjes voor mijn USB en visitekaartjes. Ik kom zo ook veel beter voor de dag als ik een bezoek breng aan mijn klanten. Doordat de tas gemaakt is van kunstleder ziet deze er al snel chique uit. Met de klittenbandsluiting kan ik ook nog eens mijn laptop op zijn plek houden. Dit is vooral handig als ik met mijn Tomos over een hobbelige weg heen rij. Ik kan de laptop nu gewoon als een schoudertas dragen terwijl ik een ritje maak richting mijn werk. Ik ben ontzettend blij met de tas en ik zou echt niets anders meer willen.