Partyplanner Darren

Binnenkort geef ik samen met mijn vrouw een groot feest. We vieren samen onze verjaardag alleen past het niet allemaal in huis. Vooral omdat we ook nog vrienden uitnodigen naast onze familie. Ik had eerst het idee om een zaaltje te huren. Ik heb dan lekker de rotzooi niet in huis en alle ruimte voor mijn familie en vrienden. Helaas is dit eigenlijk geen oplossing. Ik schrok me kapot toen ik hoorde dat dit zonder drankjes € 1.000 kost. Ik was niet van plan om zoveel geld uit te geven aan mijn feestje. Mijn vrouw kwam toen ineens met het idee om een partytent te kopen.

Het voordeel van een partytent kopen is dat ik de tent niet alleen kan gebruiken voor dit feestje, maar ook voor andere gelegenheden. Bijvoorbeeld een echte winter barbecue. Ik zit er zelfs aan te denken om aankomende kerst te gaan barbecueën. Met de partytent kan ik de barbecue lekker verschuilen onder de tent en sta ik droog mocht het gaan regenen. Na een beetje goed zoeken kwam ik bij partytentplaza.nl. Ik ben van plan om mijn eigen woonkamer te verlengen met een partytent. De tent is waterdicht en ik kan hem verwarmen, zodat niemand het koud krijgt tijdens ons feestje.

Ik had bedacht dat een extra 3 meter voldoende zou moeten zijn om mijn woonkamer te verlengen. In de webshop kan ik terecht voor een 3×3 partytent. Ik ben van plan de tent tegen me achtergevel aan te bevestigen, zodat de achterdeur gewoon open kan blijven staan. Voor € 175 had ik al zo’n mooie tent die ik kan gebruiken om mijn feestje buiten te geven. Het enige wat nu nog ontbrak was verwarming in de tent. Het kan in de wintermaanden flink koud worden en ik wil natuurlijk niet dat mijn gasten bevriezen. In de shop kwam ik al snel professionele verwarming tegen, waarmee ik de complete tent kan verwarmen.

In de shop kwam ik ook nog leuke accessoires tegen om mijn feestje extra sfeervol te maken. Met echte partyverlichting zag de tent er super leuk uit. Meubels had ik eigenlijk niet nodig, maar ook dit kon ik hier eventueel kopen. Je hebt zo echt alles bij de hand om er een geslaagd feest van te maken. Ik was zo nog goedkoper uit dan het huren van een zaaltje en de komende jaren kan ik weer een nieuw feestje geven!